Jan Potůček a Alex Röhrich jdou do agentury Taktiq

čtvrtek, 05. listopadu 2015, 09:46 Aktuality, Lidé, PR MediaGuru

Novým account managerem v komunikační agentuře Taktiq Communications se stává Jan Potůček. Do technologického týmu přechází po desetiletí práce v mediální oblasti. Naposledy jako šéfredaktor magazínu o médiiích a technologiích DigiZone.cz. Jan Potůček se kromě problematiky médií věnoval i oblasti konektivity a digitalizace. Podílel se též na pořádání mezinárodních konferencí Digimedia.

Potůček do agentury Taktiq nastupuje jako konzultant pro firmu Eset. Stávající konzultant Petr Blažek postupuje do bratislavské centrály firmy Eset.  "Po deseti letech vedení serveru DigiZone.cz jsem cítil potřebu změny a na práci pro Eset se velmi těším," komentoval svůj odchod z médií.

Do Taktiq Communications přichází na pozici account director také Alex Röhrich, expert na vztahy s médii, rétoriku a prezentační dovednosti. Přechází z agentury Ewing PR, kde pracoval posledních 15 let. V Taktiqu se bude podílet především na mediálních strategiích a všeobecném rozvoji komunikačních dovedností.

Alex Röhrich přitom zůstane zapojený i ve své akademické práci na katedře českého jazyka a literatury na pedagogické fakultě TUL. Jeho oborem jsou zejména kultura mluveného projevu, stylistika a marketingová komunikace.

“Naše agentura se neustále rozrůstá a rozšiřuje své služby do oblasti kompletní marketingové komunikace,” řekl Michal Uryč, ředitel agentury Taktiq Communications. “Záleží nám na tom, abychom spolu s tímto růstem dokázali stále nabízet služby na špičkové úrovni, což vede k větší specializaci konzultantů,“ dodal Uryč.

-mav-