Online přehled TV program.cz upravil vzhled

úterý, 10. listopadu 2015, 04:27 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Společnost provozující největší televizní online program v ČR na stránkách TVprogram.cz spustila novou grafickou podobu. Cílem změn bylo především zpřehlednit stránky a provázat je s ovládáním v tabletech. Hlavní úpravy vzhledu a grafický návrh vznikl inhouse a ve spolupráci s Martinem Tomáškem z MaTo Design v Ostravě.

V nabídce TVprogram.cz jsou přehledy 671 českých i zahraničních stanic (slovenské, polské, maďarské, německé, anglické, italské, francouzské, španělské a ruské stanice), stejný zůstal  i způsob zobrazení (sloupcový nebo řádkový), který je stále na volbě uživatelů. „Nový program je přehlednější, orientace na stránkách rychlejší,“ uvedl k nové podobě stránek Pavel Górecki, ze společnosti goNet, která jej provozuje.

Každý aktuální pořad, který TV stanice právě vysílají, je doprovázen obrázkem, popiskem

a typem pořadu. Pro lepší přehlednost se již odehrané pořady na stránkách nezobrazují. Divák si je však může zobrazit po rozkliknutí ikonky hodin v horní liště. Samozřejmostí je i možnost si zdarma nahrát pořad, který chtějí diváci sledovat. Tato služba je na stránkách TVprogram.cz jeho uživateli hojně využívaná.

TV program

-mav-