PNS a Uloženka se domluvily na spolupráci

pátek, 13. listopadu 2015, 08:47 Aktuality, Marketing, Tisk MediaGuru

Partnerství o spolupráci uzavřely síť výdejních míst Uloženka a distribuční síť PNS. Uloženka v Česku a na Slovensku pokrývá 333 výdejních míst. Do ostrého provozu je aktuálně zapojeno 53 pick-up pointů, které jsou k dispozici v Praze, Brně a Ostravě. Na konci listopadu by jich mělo být už 80. PNS zásobuje tiskem 17 tisíc prodejních míst, což z ní dělá nejhustší maloobchodní síť v Evropě.

Podle generálního ředitele PNS Petra Nováka souvisí spolupráce se snahou o rozšíření vnímání prodejních míst s tiskem. „PNS chce proměnit vnímání trafik jako stánků, kde si zákazník koupí nejen noviny, časopisy či cigarety. Chceme je ukázat jako místo, které dokáže nabídnout široké služby. A propojení s Uloženkou, která nabízí řešení jak pro zákazníky naší sítě, tak i pro e-shopy, je jednou z možností, která nám v tom může pomoci,“ zdůvodnil.

„Poskytujeme profesionální výdejní místa, na kterých mají zákazníci svoji zásilku k vyzvednutí do druhého dne. Ve spolupráci s PNS plánujeme v hektickém vánočním období vydat 50 000 balíků,“ uvedl Jan Jírovec, výkonný ředitel E-commerce Holding.

Do budoucna se v Uložence i v PNS plánuje zavedení doplňkových služeb. „V delším časovém horizontu bychom portfolio služeb rádi rozšířili,“ prozrazuje Jan Jírovec a Petr Novák doplňuje: „stejně tak připravuje nové produkty a služby i společnost PNS.“

Uloženka patří pod E-Commerce Holding, v níž má podíl Czech Media Invest podnikatelů Daniela Křetínského a Patrika Tkáče. Czech Media Invest je hlavním akcionářem společnosti Czech News Center (CNC), vydavatele deníků Blesk, Aha! a Sport a dalších titulů. CNC je i jedním z akcionářů společnosti PNS (27 %).

PNS_logo

Logo_Uloenka

-mav-