Agentura Bubble má vlastní produkční ateliér

pátek, 29. ledna 2016, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Obsahová agentura Bubble nedávno o třetinu zvětšila své kanceláře na Letné a jejich součástí se stal i ateliér pro tvorbu vlastních fotografií a videí. Prostor zároveň funguje jako dílna a agentura tak završuje přesun tvorby obsahu pod vlastní střechu. Klíčovou součástí produkčního týmu se stal fotograf a kameraman Lukáš Bucman, nová tvář agentury.

Lukáš Bucman
Lukáš Bucman

Ateliér nenabízí jen prostor pro nejrůznější typy fotografování a natáčení vlastního videoobsahu, ale je i kreativní dílnou pro výrobu rekvizit. „Klasická ruční práce a výroba vlastního obsahu je dlouhodobou součástí Bubble a snažíme se ji využívat u většiny typů projektů na míru. Ať už jde o digitální obsah nebo webové stránky,” uvedl Lukáš Kořínek, majitel Bubble.

Lukáš Bucman do Bubble přišel z IPR Praha (Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy), kde vedl pětičlennou produkční kancelář a byl hlavním organizátorem společenských eventů. Mimo to měl na starosti kompletní fotografickou a video produkci.

Produkční tým dále tvoří Tereza Plašilová, Markéta Havránková, Lucie Bajgartová, Tomáš Snop, Vojta Heřmánek, Jiří Markvart a Barbora Sladkovská. Dohromady se starají jak o tvorbu rekvizit, tak o focení a produkci videí. Art direktorkou je Vera Matys. Celý tým vede Head of Design Jiří Martínek, který do agentury nastoupil v lednu 2016.

-mav-