FEL ČVUT láká přes internet studenty ke studiu

čtvrtek, 07. ledna 2016, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fakulta elektrotechnická Českého vysokého učení technického v Praze (FEL ČVUT) využívá k nalákání nových studentů na jednotlivé obory digitální kampaň. Cílí přítom zejména na maturanty. Komunikace, která využívá webových stránek, blogu a sociálních sítí, poběží až do března letošního roku.

„Naše fakulta je právem řazena mezi náročné školy a vnímají ji tak i středoškoláci. My bychom jim chtěli ukázat, že rozhodnout se pro složitější cestu bývá někdy ve výsledku to nejlepší řešení,“ zdůvodňuje spuštění kampaně prof. Pavel Ripka, děkan Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze.

Na webu studuj.fel.cvut.cz s heslem „Studuj, co tě baví“ si mohou uchazeči vybrat na základě svých zájmů vhodný obor. V průběhu ledna bude spuštěn populárně-naučný blog. „Na něm chceme ve spolupráci s vybranými novináři z technických médií generovat obsah, který bude informovat o novinkách a zajímavostech z oblasti elektrotechniky a do určité míry bude spojen s fakultou. Může jít třeba i o rozhovory s řediteli firem, jejichž kariéra odstartovala před desítkami let právě na této škole,“ popisuje Tomáš Kejmar, social media konzultant agentury Konektor Social, která digitální kampaň pro FEL ČVUT realizuje.

Náhled webu FEL ČVUT
Náhled webu FEL ČVUT

Kampaň využívá také reklamní formáty a placené posty na Facebooku. Využita bude i PPC reklama.

-stk-