Audi od března podpoří kampaní SUV modely Q

pátek, 26. února 2016, 14:32 Aktuality, Reklama MediaGuru

Audi od března spustí novou lokální kampaň na podporu svých modelů Q v kategorii SUV. Se sloganem: „S nadhledem. Pod kontrolou.“ představí modely Q3, Q5 a Q7. „Novou kampaní chceme ještě více rozšířit povědomí potenciálních zákazníků o našich modelech Q v populárním segmentu prémiových vozů SUV,“ vysvětluje Tomáš Velek, ředitel divize Audi společnosti Porsche ČR.

Klíčový vizuál pracuje s hlavním motivem velkého industriálního Q, odkazující na pohon všech kol quattro. Samotný znak Q, který je zasazen do skla, byl vytvořen ze součástí vozů Audi. Pozadí tvoří vize futuristického města, které bylo pro účely kampaně nově navrženo, aby si je příjemce sdělení nemohl asociovat s žádným existujícím místem. Vzbuzovat má pocit jedinečnosti a výhled do budoucnosti.

AudiQ

„Chtěli jsme vytvořit opravdu vystupující dlouhodobý komunikační koncept, který bude vzhlížet do budoucnosti, a bude tak reprezentovat vše, co značka Audi představuje,“ popisuje Tomáš Velek.

Kampaň, jež je rozdělena na fázi imageovou a fázi propagující konkrétní zvýhodněné nabídky, bude k vidění v outdooru, tisku a na internetu. „Na sociálních sítích Audi v České republice bude kampaň na modely SUV probíhat současně s hlavní kampaní, a to s důrazem na zvýšení povědomí o modelech řady Q a zejména na získání potenciálních zákazníků pro testovací jízdy. Plánujeme využití nejnovějších reklamních formátů a možností, které nám hlavní sociální sítě v současnosti nabízejí, s nejvyšším zaměřením na síť Facebook,“ doplňuje Tomáš Velek.

Kreativní část přípravy kampaně měl na starosti tým agentury SOOO. Vizuál vytvořilo 3D modelací postprodukční studio Eallin. Vizi futuristického města vytvořil Tomáš Müller, na vizuálu se podílel i Martin Hanschilde. Na tvorbě kampaně se dále podílela společnost Addict.

-stk-