Dove propojí outdoorovou plochu s digitální kampaní

středa, 10. února 2016, 12:29 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kosmetická značka Dove chce v nové kampani podpořit sebevědomí českých a slovenských žen a podpořit vnímání jejich přirozené krásy. Poprvé v historii značka v komunikaci využívá lokální ambasadorky.

Hlavní část komunikace probíhá prostřednictvím kampaňové microsite jsmekrasne.cz, kde mohou ženy sdílet vlastní příběhy související s jejich krásou a zároveň potvrdit, že samy sebe považují za krásné. Sesbíraná statistika bude od poloviny února propojena s venkovní reklamní plochou s digitálním počítadlem na pražské magistrále, jenž bude v reálném čase zobrazovat počet žen zapojených do kampaně.

Dove_KV

Celý projekt je podpořen PR aktivitami, soutěží o produkty značky Dove a reklamní kampaní v online médích, na sociálních sítích a v outdooru.

Aktuální kampaň je první fází dlouhodobé komunikace, která poběží až do října letošního roku. Realizaci kampaně zajišťuje agentura Nydrle ze skupiny Kindred Group, která má na starost i dlouhodobou komunikaci značky na sociálních sítích, a to včetně nedávno spuštěného lokálního účtu na Instagramu. Společně s Českou republikou poběží kampaň také na Slovensku.

-stk-