Favorit uvedl nový model Cronos a otevřel showroom

středa, 17. února 2016, 11:01 Aktuality, Marketing MediaGuru

Favorit přišel na trh s novým modelem, tentokrát s městským krosovým kolem Cronos. Čtvrtý model Favoritu je určen do města i do lehkého terénu. Konstrukce vychází ze současné modelové řady Favoritu, kola jsou osazená terénními pneumatikami o šířce 35 mm a řídítka jsou sportovní, lehce prohnutá. Cronos, stejně jako ostatní Favority, se vyrábí přesně na míru majiteli.

Cronos váží deset kilogramů, převodovka má osm stupňů v mechanické verzi a jedenáct stupňů v elektronické verzi. Kola lze také vybavit blatníky a nosičem cyklistických zavazadel.

Na designu Cronosu se opět podílel přední český designér Petr Novague. Cronos se vyrábí ve všech čtyřech nabízených barvách – perleťově bílé a červené a v modré a zelené metalíze. Majitelé budou mít na kole pod lakem vyvedený štítek se svým jménem.

Favorit Cronos
Favorit Cronos

„Cronos je univerzální kolo do města i do přírody se zvýšenou odolností při jízdě na špatných cestách. Technicky se shoduje s ostatními modely a přitom spojuje sportovnost krosových kol se spolehlivostí a bezpečností naší modelové řady,“ řekl Richard Galovič, ředitel firmy Favorit Czechoslovakia.

Favorit zároveň s představením Cronosu otevřel v pražském Pavilonu na Vinhoradech nový showroom. V  interiéru navrženém architektem Martinem Laho si zákazníci mohou prohlédnout i vyzkoušet všechny čtyři modely kol nebo nahlédnout do historie Favoritu.

Showroom Favorit
Showroom Favorit

-mav-