Michal Schindler přechází z ČiliChili do Creative Docku

středa, 17. února 2016, 07:08 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Michal Schindler, dlouholetý šéfredaktor časopisu ČiliChili, působí od 1. února v pražském inkubátoru startupů Creative Dock. Na pozici šéfa obsahu se bude s novým týmem starat zejména o life-stylovou podporu interních projektů a externích klientů.

Prvním projektem nového kreativního týmu je life-stylový online portál Patalie.cz pro společnost AXA, který Creative Dock spouští právě v těchto dnech. „Cílem je vytvořit nový web postavený na inteligentní zábavě a kvalitní žurnalistice. Od rychlých vtípků do tramvaje, které po ránu čtete přes mobil, až po dlouhodobější multimediální projekty. AXA je partner projektu, díky kterému web existuje, takže nemáme zapotřebí žádné skryté PR,” upřesňuje Schindler. Největším z interních projektů Creative Docku, na kterém bude nový tým pracovat, je platforma sdílené ekonomiky Zonky.

Michal Schindler, zdroj: LinkedIn
Michal Schindler, zdroj: LinkedIn

Michal Schindler působil na manažerských pozicích v marketingové komunikaci českého Vodafonu a deset let byl šéfredaktorem B2C časopisu ČiliChili, jeho online verze www.cilichili.cz nebo B2B magazínu Bizzone.

Creative Dock je inovativní laboratoř Martina Pejši, která se v poslední době zaměřuje primárně na vytváření startupových projektů pro řadu firem a investorů. Vznikly zde kromě již zmíněné platformy Zonky také projekty jako Sečteno, Single Case nebo KupNajisto.

-stk-