Braník sází již počtvrté na kampaň s klobásami

čtvrtek, 10. března 2016, 07:14 Aktuality MediaGuru

Pivo Braník již počtvrté v řadě spouští svou věrnostní akci s klobásami, které nabízí za nasbíraná víčka od lahví. Jedno balení, které obsahuje pět masitých klobás vyrobených podle originální receptury, je možné získat za 80 „braníčků“ z víček se soutěžním symbolem z lahvových a PET piv Braník. Stačí je jen vyměnit za klobásy v některém z výdejních míst výrobců uzenin Zeman a Makovec.

„Tento marketingový koncept se nám dlouhodobě vyplácí. Loni se nám podařilo dosáhnout více než 12% response rate a věříme, že akce přispěla i k tomu, že je Braník v maloobchodě nejprodávanější značkou v PET balení,“ popisuje Petra Chovancová, Senior Brand Manager značek Braník a Staropramen.

Akce je podpořena televizní kampaní, spot běží na kanálech TV Prima a

České televize. Načasováním kampaně využívá Braník potenciál nadcházejících velikonočních svátků. „Letošní klobásy se navíc dají konzumovat i za studena, takže je příznivci naší značky mohou využít třeba jako pohoštění pro své hosty v období Velikonoc,“ dodává Petra Chovancová.

Kreativní koncept pochází od agentury Jazz Communications. Produkci zajistila společnost Soft Pillow. Režie se ujal Tomáš Hodan. O celkovou realizaci promoční aktivity se postarala agentura Ritual.

Promoakce má navíc přesah i do CSR programu společnosti Pivovary Staropramen, která tím zajistí jejich 100% recyklovatelnost. Sběrem víček mohou spotřebitelé také pomoci neziskovým organizacím. V rámci předešlých ročníků byly podpořeny například organizace jako Domov Sue Ryder, který pečuje o seniory, nebo neziskovou společnost Helppes.

-stk-