Do UPC nastoupili Jaček, Vlková a Tihelka

úterý, 01. března 2016, 10:06 Aktuality, Lidé MediaGuru

Na pozici marketing manager UPC Business nastoupil Pavel Jaček. Na starosti má veškerou komunikaci týkající se business zákazníků. Současně připravuje zadání pro reklamní a mediální agentury a úzce spolupracuje napříč odděleními segmentového marketingu a B2B v UPC. V reklamní branži se pohybuje 12 let. Během své kariéry pracoval v agenturách Dimar a Ogilvy pro značky Eurotel a Telefonica O2. Do UPC přichází z pozice account managera z agentury OgilvyOne, kde pracoval pro společnosti O2, ČSOB a Tesco.

Pavel Jaček, foto: UPC
Pavel Jaček, foto: UPC

Klára Vlková nastupuje do UPC od března na pozici internal communications & CR manager. Začínala jako novinářka v České informační agentuře a iDnes.cz, poté pracovala v oblasti externí komunikace v rozhlasové stanici Radio 1. Má zkušenosti z neziskového sektoru – působila jako koordinátorka a manažerka projektů pro Nadaci Open Society Fund Praha, Otevřenou společnost nebo Síť mateřských center.

Klára Vlková, foto: UPC
Klára Vlková, foto: UPC

Pavel Tihelka nastoupil do UPC na pozici product director. V telekomunikační a reklamní branži pracuje 10 let. Kariéru začal ve Vodafonu v oblasti CVM a mobilního marketingu. Poté pracoval v O2 jako manažer týmu mobilních produktů, kde zaváděl nové mobilní tarify a související služby s přidanou hodnotou. Do UPC přichází z Vodafonu, kde vedl tým pro předplacené služby, mobilní internet a roaming.

Pavel Tihelka, foto: UPC
Pavel Tihelka, foto: UPC

-mav-