Frekvence 1 nahrazuje Dámský klub novou show

pondělí, 07. března 2016, 09:59 Aktuality, Rádio MediaGuru

Od pondělí 7. března upravuje rádiová stanice Frekvence 1 svůj program. Mění odpolední programové schéma a nasazuje novinku: česko-slovenskou dvojici Tomáše „Boba“ Kučeru a Radko Bobáka. Formát Dámského klubu se přesouvá na víkend. Změna má přinést do všednodenního odpoledne posun od poradny k zábavě.

Lifestylový Dámský klub tak je ve vysílání nahrazen zábavním konceptem Bob & Bobák. Nabízet má neotřelý česko-slovenský pohled na aktuální události. Show vyplní čas do 15:00 do 16:00. „Záměrem je, aby to lidem v práci lépe utíkalo. Takže pro snazší start jim od devíti nabízíme nejposlouchanější rozhovor v českém éteru Těžkého Pokondra a hosta Frekvence 1, přes polední pauzu Rudu z Ostravy a jako sladká tečka na cestu domů je teď nově Bob & Bobák. Pokryli jsme celou pracovní dobu podle hesla s úsměvem jde všechno líp,“ vysvětluje změny Miroslav Škoda, ředitel Frekvence 1.

Duo Radek Bobák a Tomáš Kučera moderuje na Frekvenci 1 od loňského roku. Doposud moderovali víkendovou Česko-slovenskou diskotéku a Hitparádu. „Měli mimořádně hodně pozitivních ohlasů, proto dostali větší prostor. Pro jistotu jsme si ale nechali udělat průzkum, jestli posluchačům nebude vadit slovenština. A prý nebude,“ dodal manažer programu Frekvence 1 Jakub Wajshajtl.

Dámský klub se přesouvá na víkendový čas 13:00-14:00. „Z reakcí víme, že obsah, který máme v Dámském klubu, by posluchači více ocenili v klidnějším čase,“ zdůvodnil Škoda. Dámský klub v nové podobě se poprvé objevil v sobotu 5. března.

Moderátoři pořadu Bob & Bobák, foto: Frekvence 1
Moderátoři pořadu Bob & Bobák, foto: Frekvence 1

-mav-