GE Money podpoří v OOH a na internetu hypotéky

pátek, 18. března 2016, 18:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

GE Money Bank bude až do konce dubna nabízí hypotéku s úrokem 1,88 %, bez poplatku za zpracování úvěru, přičemž zdarma zajistí i odhad nemovitosti. Nabídku, která platí pro účelovou hypotéku s dobou fixace 3 a 5 let a pro všechny výše úvěrů bez nutnosti sjednání placeného pojištění schopnosti splácet, podpoří kampaň v online a outdoor.

V online GE Money Bank kombinuje awareness a performance formáty na webech seznam.cz a novinky.cz a na realitních serverech idnes.cz, ceskereality.cz, realitymix.cz a bezrealitky.cz. Během dubna se kampaň rozšíří i na bigboardy v deseti největších městech republiky. K vidění bude na všech trasách pražského metra a v dalších prostředcích veřejné dopravy nejen v Praze, ale také v Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Pardubicích, Liberci, Ústí nad Labem, Olomouci a v Ostravě.

GE kocour

„Kocoura v koberci, který se společně s páníčkem stěhuje do nového, naši klienti uvidí i na sociálních sítích,“ popisuje Miroslava Misíková, ředitelka marketingové komunikace GE Money Bank. Součástí kampaně budou také regionální eventy na pobočkách.

Kreativní koncept pochází od agentury Labstore. 

-stk-