iSport.cz dnes spouští novou podobu webu

úterý, 22. března 2016, 09:06 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Portál iSport.cz, který je součástí integrovaného newsroomu Sport vydavatelství Czech News Center, spouští v úterý 22. března novou podobu webu. Cílem redesignu bylo především zjednodušení webu a zrychlení orientace při reflektování současných trendů internetu.

?????????

„Web jsme upravili tak, aby byl ještě přehlednější a především aby šel naproti chování a potřebám našich uživatelů. Tak, aby se každý přirozeně a co nejrychleji dostal k obsahu, který právě hledá. Tedy ne jen k základnímu zpravodajství, ale i k exkluzivnímu videoobsahu, výsledkovému servisu či speciálním projektům typu Fanligy,“ říká Lukáš Tomek, šéfredaktor integrovaného newsroomu deníku Sport a iSport.cz.

Přehledněji jsou uspořádány výsledky sportovních zápasů a videoobsahu. Důraz je kladen na exkluzivní obsah ze Synot ligy, ke kterému má Czech News Center webová práva. Stěžejní zůstává i nabídka velkých sportovních fotografií a fotogalerie s velkými formáty fotek.

„Dále také rozvíjíme pokročilé funkce webu, jako je personalizace a chytré doporučování obsahu v závislosti na uživatelových dlouhodobých i okamžitých preferencích,“ říká Matěj Hušek, ředitel online CNC.

V nové podobě iSport.cz by se také měla zlepšit optimalizace stránek pro rychlejší načítání. Mobilní verze bude více propagovat aktuální obsah a výsledky.

-stk-