Magazín Automatika vychází s rozšířenou realitou

středa, 09. března 2016, 14:29 Aktuality, Tisk MediaGuru

Ve středu 9. března vychází první vydání nového odborného strojírenského magazínu Automatika s podtitulem Trendy v automatizaci a průmyslové robotice, který umožní svým čtenářům zobrazovat přímo nad stránkami prostorové modely robotů v rozšířené realitě.

Vydavatelství Nová média poprvé prezentovalo svoji vlastní aplikaci rozšířené reality Augo na modelu luxusního českého sportovního vozu Hoffmann & Novague R200. Aplikaci AUGO využila již také řada firem pro prezentaci svých výrobků přímo nad vytištěným inzerátem.

Augo-3

Automatika je novým B2B titulem společnosti Vydavatelství Nová média, která stojí mj. za strojírenským magazínem Konstruktér nebo za webem Matematika.cz. Nový magazín bude vycházet dvakrát ročně a distribuován bude bezplatně poštou v rámci řízené distribuce, šířen bude taktéž na nejvýznamnějších oborových konferencích a veletrzích v čele s veletrhy AMPER a MSV v Brně.

Automatika

Magazín primárně přináší informace o technologických novinkách v průmyslové automatizaci a robotice, doplněné průzkumy a případovými studiemi ze světa i z Česka.

Augo je dostupné pro mobilní telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. K dispozici je přímo v App Store (Apple) a Google Play (Android).

-mav-