Na F1 přicházejí moderátoři Mayerová a Mikesh

čtvrtek, 31. března 2016, 18:36 Aktuality, Rádio MediaGuru

Od pondělí 4. dubna upravuje Frekvence 1 své programové schéma. Do vysílání přichází dvojice moderátorů Markéta Mayerová a Roman Mikesh, kteří budou vysílat každý všední den od 10 do 15 hod. Hlavním posláním nové dvojice bude posilovat image Frekvence 1 jako pozitivního a energií nabitého rádia, které posluchačům zpříjemní jejich pracovní den.

F1

„Markéta s Romanem se znají už od roku 2012, kdy spolu začali vysílat tehdejší odpolední Styl. Už tenkrát bylo jasné, že je to výjimečná rádiová dvojice. Oba si neskutečně sedli, funguje mezi nimi ta správná chemie, a tu energii dokážou přenést do éteru směrem k posluchačům, aby jim zpříjemnili den v práci a na cestách,“ říká manažer programu Frekvence 1 Jakub Wajshajtl. 

Nové programové schéma bude stavět na hudbě, servisu v podobě zpráv, počasí a dopravy a zábavného obsahu. Pracovní den začne s Těžkým Pokondrem a jejich Hostem Frekvence 1, na ně naváže proudové vysílání Markéty Mayerové s Romanem Mikeshem, které mezi 12 a 13. hodinou přeruší polední show Rudy z Ostravy. Od 15. hodiny následuje duo Bob a Bobák, jejichž česko-slovenskou show Frekvence 1 odstartovala před měsícem.

-stk-