Pivo Krušovice uvede na trh novou lahev

čtvrtek, 17. března 2016, 11:07 Aktuality, Marketing MediaGuru

Pivní značka Krušovice uvede v nejbližší době na český trh novou lahev, kde je umístěn nápis na dně, embosování a méně použitých etiket. Novým designem chce značka podtrhnout svůj vztah k pivovaru v žatecké oblasti a k používaným surovinám.

„Tato královská láhev představuje nové jednodušší logo Krušovic a má na rozdíl od své předchůdkyně podstatně dynamičtější, sebevědomější a omlazenější design,“ popisuje manažerka značky Krušovice pro domácí i zahraniční trh Lenka Kroupová.

Nová lahev značky Krušovice s embosováním, menšími etiketami
Nová lahev značky Krušovice s nápisem na dně, embosováním a menšími etiketami

Embosováním je na lahvi zobrazen rok 1581, kdy byl pivovar založen, a dále královská korunka, symbol značky, evokující prostřednictvím krále historii i současnost. Na lahvi je také umístěno motto značky „Buď jsi král, nebo ne“.

Etiketa reprezentuje žateckou chmelovou oblast, přičemž zvolené zemité barvy evokují propojení s vybranými surovinami. Pivní víčko nese znak minimalistického designu a nově má na sobě číslici daného piva včetně královské korunky.

Krusovice_portfolio
Nové lahve pivní značky Krušovice

Novou lahví značka Krušovice navazuje na sklo, které bylo do hospod uvedeno na přelomu roku 2014 a 2015. Autorem půllitru zvaného Rudolf je designér Maxim Velčovský.

-stk-