Restu jde do střední Evropy, začíná na Slovensku

středa, 09. března 2016, 12:09 Aktuality, Internet & Mobil, Slovensko MediaGuru

Největší průvodce po restauracích v České republice Restu vstupuje na Slovensko. Zájem má také expandovat na maďarský a polský trh.

Na Slovensku se Restu.sk zpočátku zaměří zejména na vybudování nabídky restaurací v  Bratislavě, do konce roku plánuje spolupráci s více než 500 podniky nejen v metropoli, ale i dalších slovenských městech.  Do konce března zamíří na maďarský trh, do konce dubna na trh v Polsku.

„Stejně jako čeští zákazníci, i ti slovenští budou moci využívat věrnostní systém, který odměňuje uživatele Restu za každou uskutečněnou rezervaci či recenzi. Kredity získané aktivitou na restu.sk mohou zákazníci proměnit na vouchery a dopřát si tak zážitek v restauraci zdarma,” přibližuje zakladatel firmy Pavel Suchánek. Do konce června 2016 Restu spustí také mobilní aplikaci pro systém iOS i Android, která uživateli obratem najde nejlépe hodnocené restaurace v okolí a umožní rychlou rezervaci.

Restu

Gastronomický startup Restu.cz vznikl v Česku v roce 2013. Od té doby využilo jeho rezervačního systému 3,5 mil. hostů, v databázi má 130 tis. recenzí.  Zákazníci si mohou rezervovat místo do téměř 6 500 restaurací. Otevírací dobu, kontakty, ale i další údaje lze na webu zjistit u více než 18 tisíc podniků, což z Restu dělá největšího průvodce po pohostinských zařízeních v ČR.

-mav-