Tituly Receptář a Reader’s Digest vede Jan Lodl

čtvrtek, 10. března 2016, 16:37 Aktuality, Tisk MediaGuru

Na pozici Content Managera CZ/SK mediální společnosti Tarsago působí od března Jan Lodl. Z titulu své funkce bude zároveň zastávat pozici šéfredaktora časopisů Receptář, Reader´s Digest a webového portálu iReceptar.cz. Jeho úkolem je také aktivně se podílet na rozvoji nových projektů.

Jan Lodl
Jan Lodl

„Pro časopis Receptář vidím velký prostor k dalšímu růstu a rozvoji, tak aby se stal atraktivnější i zajímavější a podařilo se jej představit novým skupinám čtenářů. Zároveň chceme pracovat na dalších nových tištěných i on-line projektech, abychom nadále posilovali pozici mediálního domu Tarsago Česká republika na místním mediálním trhu,“ říká Jan Lodl.

Jan Lodl v oblasti médií působí již více než 18 let. V minulosti vedl jako šéfredaktor časopisy Mobil a Svět počítačů. Působil také na pozici mediální ředitele ve vydavatelství Burda Praha, kde zodpovídal za IT a automobilové tituly a spolupodílel se na ustavení oddělení Burda Digital. Do čela časopisů Receptář a Reader´s Digest přichází po několika letech působení v PR a projektovém managementu, kdy se mimo jiné podílel na startu virtuálního operátora Mobil.cz.

Vystudoval politologii na fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy a marketingovou komunikaci na fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

-stk-