E-commerce forum o e-shopech na rozcestí

čtvrtek, 28. dubna 2016, 07:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Již devátý ročník konference E-commerce forum se bude letos konat ve čtvrtek a pátek 9. a 10. června v brněnském hotelu Atlantis, který se nachází v Rozdrojovicích na okraji Brna, v těsné blízkosti Brněnské přehrady.

Konference, kterou pořádá ADMEZ, Dark Side a NetDirect, je opět tvořena společným blokem přednášek a poté čtyřmi paralelními sekcemi workshopů nebo prezentací. „Tradiční konferenci jsme chtěli dále rozšířit, a proto naše koncepce dává i velký prostor k networkingu,”  přibližuje výkonný ředitel pořádající asociace ADMEZ Tomáš Hájek.

Mezi řečníky se objeví mimo jiné Radomír Vychodil (Alza.cz), který se pokusí v posluchačích vzbudit pochybnosti o zažitých způsobech online kampaní, Tomáš Jindříšek z Dark Side pohovoří o důležitosti značky v e-commerce, ale také o nebezpečí její přehnané podpory. Martin Šauer z Balíkobotu poradí, jak při expedici balíků e-shopu ušetřit třetinu ceny.

Celkem se na konferenci objeví přes 25 řečníků či vedoucích workshopů, na téma affiliate marketing (Vladan Hejnic, VIVnetworks), kreativity (Jan Havlíček, Dark Side), e-mailingu (Nhung Nguyen, Sazka), věrnostních programů (Radek Hrachovec), tvorby obsahu (Marek Mencl, pábení.cz), logistiky (Ondřej Vaňha, DPD) či pronikání na zahraniční trhy (Ondřej Klega, Acomware). Proběhne i panelová diskuse na téma Péče o zákazníka e-shopu.

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-