ForMen nově vede Otta, vydává Fashion Bibli

pondělí, 04. dubna 2016, 06:30 Aktuality, Tisk MediaGuru

Šéfredaktorem časopisu ForMen z vydavatelství Mladá fronta se od dubna stává Tomáš Otta, dosavadní redaktor a “trendolog”, který pro titul pracuje od jeho založení v roce 2006. V pozici střídá Jana Müllera, který se bude v Mladé frontě podílet na nových projektech.

Nový šéfredaktor je rovněž hlavním autorem Fashion Bible pro muže, jejíž v pořadí již třetí vydání vychází 4. dubna. Aktuální číslo, na jehož obálce jsou bratři Adam a David Krausovi, opět obsahuje velké množství praktických rad a tipů ohledně pánského stylu všech žánrů od smokingu po punk. Redakce opět spolupracovala s předními českými fotografy, jako je například Lucie Robinson, Ben Renč, Ivy E. Morwen nebo známými stylisty Filipem Vaňkem či Radkou Sirkovou.

 

„U prodeje loňských ForMen Fashion Bible jsme zaznamenali nárůst o 30 % oproti běžnému vydání. Zareagovali jsme tak na prudce rostoucí trh pánské fashion zboží a tomu odpovídá i zájem

Třetí vydání ForMen Fashion Bible pro muže
Třetí vydání ForMen Fashion Bible pro muže

inzerentů. V aktuální Fashion Bibli najdete téměř 70 stran inzerce,“ říká Jan Müller.

ForMen Fashion Bible má navýšený rozsah na 248 stran a cenu 99 Kč. Možné ji bude zakoupit i on-line přímo na webových stránkách časopisu. Vydání bude doprovázet billboardová kampaň. 

-stk-