IKEA v kampani radí, jak být šetrnější

středa, 06. dubna 2016, 10:59 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na jaře se IKEA zaměřuje na šetrnou domácnost. V kampani „Get Green“, jež je rozdělena na tři části, si klade za cíl pomoci lidem chovat se šetrněji ke svému okolí i životnímu prostředí.

Stěžejní aktivitou je projekt Šetrnější domov, do kterého se zapojilo 20 českých i slovenských rodin z věrnostního programu IKEA Family. Vybrané rodiny ukázaly, jak s pomocí produktů společnosti dokázaly zredukovat své plýtvání. Jejich rady jsou prezentovány na stránkách www.setrnejsi-domov.cz, natočena byla i krátká videa.

Od 11. dubna bude spuštěna kampaň na podporu venkovního nábytku, jež tematicky spojí společné jídlo a trávení času na čerstvém vzduchu. Podpoří ho televizní spot z produkce společnosti Sirena Film a režie Nielse Gråbøla.

V tisku a outdooru, prostřednictvím CLV, rámečků v metru a brandingu zastávek, budou podpořeny chytrá řešení kuchyně Metod.

IKEA

Kreativní koncept kampaně připravila agentura Kaspen/Jung von Matt. Microsite byla realizována agenturou Triad Advertising. Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura MEC.

-stk-