Rebranding na RegioJet by měl skončit do června

čtvrtek, 07. dubna 2016, 07:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Skupina Student Agency dnem 4. dubna zahájila rebranding své sítě autobusů na značku RegioJet. „Ke změně jsme se rozhodli především kvůli tomu, že chceme nadále rozvíjet naši autobusovou dopravu dohromady s nabídkou vlakových spojů, a společně tak vytvořit jednotnou přepravní síť. Navíc plánujeme rozšiřovat naše aktivity i v zahraničí,“ vysvětluje Ivana Kašická, ředitelka autobusové dopravy RegioJet.

V rozmezí několika týdnů až měsíců by měly být rebrandovány nejen všechny autobusy, ale i prodejní místa, autobusová nádraží a další informační a propagační materiály. Výdaje na rebranding by se měly pohybovat v řádu statisíců. Zda na výměnu loga naváže následně i marketingová kampaň zatím není jasné. „Rozhodneme se až po dokončení rebrandingu, což by mělo být nejpozději do června,“ dodává Ivana Kašická.

Rebranding si zajišťuje společnost Student Agency in-house. Začátek rebrandingu se odvíjí od velké dodávky nových autobusů. Po Velikonocích zařadila společnost do svého vozového parku první z celkových 45 autobusů Irizar i8. Po odstavení starších typů bude flotila nové značky RegioJet čítat 210 autobusů.

Majitel skupiny Student Agency Radim Jančura před novým autobusem Irizar i8
Majitel skupiny Student Agency Radim Jančura před novým autobusem Irizar i8

-stk-