AKA pořádá 26. května den otevřených dveří agentur

pátek, 06. května 2016, 09:53 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve čtvrtek 26. května pořádá AKA s 12 svými členskými agenturami den otevřených dveří nAKAfe“. Akce se bude konat od 17 do 21 hodin paralelně v Praze, Brně a Frýdku-Místku.

nAKAfe16 El Pozvanka-01

„Ideálně by mělo jít o pravidelně se opakující akci. Chceme zase obnovit zájem o obor reklamy a ukázat, že práce v agenturách je atraktivní,“ říká Jan Binar, prezident AKA, a dodává: „Akce podobného typu má velký potenciál – rádi bychom ji v budoucnu rozvíjeli do podoby jakéhosi festivalu reklamy.“

Zúčastněné agentury chtějí zejména studentům a zájemcům o práci v reklamě ukázat, jak to u nich funguje, představit zákulisí některých svých kampaní a přiblížit jim nové trendy v reklamě a komunikaci. Otevřené dveře budou mít agentury: Aetna (Brno), Comtech, Dark Side, Dorland, Leemon (Frýdek-Místek), Leo Burnett, McCann Prague, Momentum, Nydrle, Publicis, Saatchi&Saatchi, WMC/GREY.

Program bude probíhat v sídlech jednotlivých agentur, kde bude v časech 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 opakovaně probíhat půlhodinové představení agentury, klientů, případovek apod., případně i vlastní doprovodný program. Návštěvníkům budou k dispozici zástupci důležitých agenturních pozic jako kreativní ředitel, ředitel a další.

Návštěvu agentury je potřeba si zarezervovat na webu http://www.aka.cz/nakafe/, kde je k dispozici i mapa.

-stk-