Budvar uvádí ležák v limitované jednolitrové lahvi

středa, 25. května 2016, 06:22 Aktuality, Marketing MediaGuru

Budweiser Budvar uvedl po celé republice limitovanou edici světlého ležáku v jednolitrové lahvi v dárkové krabici. Originální designová láhev typu Champagne se vyznačuje výrazným plastickým embossingem, který zobrazuje znak města České Budějovice, logo Budweiser Budvar a tradiční budvarský symbol – štít s písmenem „B“. Embossing nahrazuje klasickou etiketu a povinné informace o produktu jsou vytištěné na kartonovém obalu.

Limitovaná láhev ležáku Budweiser Budvar
Limitovaná láhev ležáku Budweiser Budvar

„Jednou z vhodných příležitostí, jak naší novinku využít, je Svátek sousedů, který se slaví koncem května. Litrová láhev je pro jednoho člověka příliš velká a přímo vybízí k tomu, abychom se o její obsah s někým podělili – právě třeba se svými sousedy. Kromě toho se taková láhev dá využít jako sympatický dárek,“ říká Marek Honetschläger, manažer pro inovace z Budějovického Budvaru.

Jednolitrová láhev bude dostupná ve vybraných prodejních řetězcích do vyprodání zásob. Doporučená prodejní cena je 149 Kč. Marketingová podpora je plánována pouze v místě prodeje s využitím kartonového displaye, který slouží zároveň jako přepravní obal i jako stojan k vystavení přímo na prodejní ploše.

Cartoons display Budweiser Budvar
Kartónové displaye Budweiser Budvar

-stk-