Content v Konektoru Social vede Lukáš Bašta

pátek, 27. května 2016, 09:09 Aktuality, Reklama MediaGuru

Do agentury Konektoru Social nastoupil na pozici head-of-content Lukáš Bašta. Starat se bude o sjednocení obsahových strategií pro jednotlivé klienty, mimo jiné pro Sazku, Českou spořitelnu, Hollandii či Milku.

Lukáš Bašta
Lukáš Bašta

„V pozici head-of-content bude Lukáš zodpovědný za klíčové projekty agentury a jejich supervizi z hlediska obsahu. Agenturou proudí obsah ve všech formách, textový, multimediální, pracujeme s opinion leadery, youtubery, celebritami, stavíme weby a obsahové huby atd., pracujeme s placenými kanály, vlastněnými, sdílenými i získanými. A rolí head-of-content je sladit veškerý obsah na jednotlivých klientech do jednotného mocného proudu, který překoná cíle a očekávání klienta,“ popisuje Rostislav Starý, partner společnosti Konektor Social. 

Lukáš Bašta do Konektoru Social přešel z projektu Applikace, kde měl na starost obsah webu, pořadu a sociálních sítí. Je spoluzakladatel dvou start-upů (Flinq a To je masáž!), kterým se staral o grafický design, marketing i PR. Dříve působil jako editor časopisů Score a magazínu TN.cz. Studoval Fakultu elektrotechnickou ČVUT.

-stk-