Grand Prix Duhový paprsek putuje do Moris design

úterý, 17. května 2016, 06:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Soutěž Duhový paprsek, oceňující nejlepší práce v oblasti signmakingu, vyhlásila na letošním veletrhu Reklama Polygraf vítěze.

Grand Prix si odnesla společnost Moris Design za svou práci pro prezentaci značek Primalex a Balakryl, která byla rovněž oceněna v kategorii POP/POS reklama. Jedná se o tónovací centra, jež byla umístěna v řetězcích hobby marketů Bauhaus. Koncipována jsou jako místa, kde si zákazník vyzkouší a v klidu vybere tu správnou barvu pro svůj domov. Stěna, ve které je umístěno 210 barevných škál v několika barevných rodinách, umožňuje zákazníkovi ve třech různých světelných podmínkách otestovat barvu v rámci světelných boxů umístěných přímo ve stěně. Zároveň si zákazník bude moci v budoucnu na aplikace nahrané v tabletu namodelovat svůj prostor tak, aby se co nejvíce přiblížil domácímu prostředí, a modelaci si pak může odnést či poslat.

primalex_tonovaci_centrum_moris_design_2

DSC_4675

Součástí řešení jsou i pevné otočné stojany ve dvou velikostech, které umožňují zákazníkovi procházet jednoduše barvenou škálou vzorníku na kartičkách a vybrat si tak tu nejvhodnější barvu pro svůj domov v jakékoliv prodejně, která barvy nabízí. Stojany s  kartičkami se instalují v prodejnách po celé České republice a zadavatel si od jejich instalace slibuje zvýšení penetrace značky, posun k prémiovému segmentu i navýšení prodejů.

primalex_stojan_moris_design_3

Přehled vítězů soutěže Duhový paprsek naleznete zde.

-stk-