McCann: Do kreativního týmu přišli Jelínek a Soukup

úterý, 10. května 2016, 15:14 Aktuality, Lidé MediaGuru

Agentura McCann Prague má od května dvě nové tváře svého kreativního týmu. Na pozici executive creative director přichází Jan Jelínek, jako senior copywriter nastupuje Ivan Soukup.

Jan Jelínek přichází ze Zaraguzy, kde stál během uplynulých let u zrodu několika kampaní. Mimo jiné se jednalo například o zpívající čokoládu (Studentská pečeť), Olympus Photobrick, Axe Etiketa 21. století nebo projekt „Heineken City Symphony“. Jako executive creative director doplňuje seniorní sestavu McCannu Lars Killi (creative director) a Joseph Ali Tehranian (executive creative director), kteří budou v agentuře působit i nadále. Spolu s nimi se bude soustředit na další rozvoj kreativního oddělení a přípravu projektů, které budou mít mezinárodní přesah a potenciál.

Ivan Soukup nastupuje jako senior copywriter. Ve své pozici se bude věnovat stávajícím klientům agentury. Před svým příchodem pracoval mimo jiné ve VCCP, Scholz & Friends, Bubble a naposledy jako creative group head v Zaraguze. V minulosti připravoval několik významných kampaní pro pivní značky (Břežňák, Krušovice) nebo projekt „Mizející obchody“ pro ČSOB.

McCann

-mav-