Motejlek a Skočdopole založili nový byznysový web

čtvrtek, 19. května 2016, 07:35 Internet & Mobil MediaGuru

Necelý měsíc po odchodu z Motejlek.com spouštějí podobný projekt MotejlekSkocdpopole.com.

Novináři Miroslav Motejlek a Petr Skočdopole si založili nový webový projekt s názvem MotejlekSkocdopole.com, který uvedli na stejnojmenné doméně. Stalo se tak poté, co na konci dubna opustili server Motejlek.com.

Nový webový projekt má podtitul „Exkluzivní zpravodajství ze světa byznysu, které jinde nenajdete“. Server se má zaměřovat na insiderské zpravodajství z českého a slovenského byznysu. Je určen především pro předplatitele a registrované uživatele. Zahrne pod sebe i sekce o trhu s právními službami nebo o cestování, uvádějí autoři k novému projektu.

Drtivá většina článků na MotejlekSkocdopole.com je přístupná pouze registrovaným uživatelům. Nově se součástí hlavního webu stávají samostatné podstránky věnující se právnímu byznysu (Lawyers) a cestování (Na cestách). Zároveň je možné získat za zvýhodněnou cenu (-25 %) přístup k online verzi a PDF verzi Business Monitoru24, které produkuje společnost Echo Media. Miroslav Motejlek na tomto projektu s Echo Media spolupracuje.

Za čtvrtletní registraci odběratelé zaplatí 5 tis. Kč plus DPH. Pololetní předplatné stojí 8 tis. Kč plus DPH. Za roční registraci zaplatí 10 tis. Kč plus DPH.

Nový webový projekt je tak postaven na stejném konceptu jako předešlý Motejlek.com. Ten je od odchodu jediných dvou autorů od konce dubna neaktivní. Nový jednatel společnosti Motejlek.com Branislav Gordan na konci dubna uvedl, že firma se o své další budoucnosti rozhoduje. Nové informace o tom, jak chce pokračovat, zatím nejsou známy.

-mav-