Swimming Pool spouští „real-time newsroom“

středa, 11. května 2016, 06:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Digitální agentura Swimming Pool představuje nový produkt Content Invaders, se kterým nabízí doplněk k tradičnímu pojetí správy sociálních sítí v podobě „real-time newsroomu“.

Nový produkt nabízí agenturní tým, se šéfredaktorem, trendwatchery, novináři, bloggery, fotografy či ilustrátory, jenž bude okamžitě reagovat na aktuální lokální nebo světové dění a „v reálném čase“ vytvářet relevantní obsah pro klientské profily.

„Model fungování Content Invaders jsme testovali tři měsíce. Po tuto dobu náš „newsroom“ denně opouštěl obsah, který jsme v danou chvíli vytvářeli na základě aktuálních událostí. V testovacím provozu se celý tým sladil, postupně rostla kvalita výstupů a zároveň se zrychlil proces vytváření obsahu,” říká Mark Long, digital creative agentury Swimming Pool.

Proces tvorby obsahu pod značkou Content Invaders začíná monitoringem aktuálního dění a sběrem událostí, na které mohou klienti agentury na svých profilech v sociálních sítích reagovat. Tým poté zpracuje událost do podoby příspěvku, který ihned nasdílí na klientský profil, pomáhá s jeho šířením a moderuje diskuzi, kterou vyvolá.

Projekt Content Invaders se bude doplňovat s nedávno představenou mediální agenturou Swim Media.

-stk-