Tváří islandské mléčné novinky Skyr je Ondřej Bank
Bohušovická mlékárna uvádí na český trh tradiční islandský zakysaný výrobek Skyr, který je popisován jako „něco mezi jogurtem a tvarohem“. Launch Skyru byl zahájen v dubnu, listing bude probíhat postupně během května. Tváří novinky se stal bývalý reprezentant ve sjezdovém lyžování Ondřej Bank.
Do sítě nezávislého trhu a vybraných obchodních řetězců přichází novinka pod značkou Skyr Kapucín ve čtyřech variantách – v neochucené verzi a s příchutěmi brusinka, jahoda a meruňka s broskví. Základní balení má gramáž 140 g, verze Natur se vyrábí i v „rodinném“ balení 350 g. Primární cílovou skupinou jsou aktivní ženy i muži ve věku 30–45 let, s přesahy na obě strany spektra.
Kampaň je rozdělena do několika fází. V první vlně byla podpora zajištěna především POS materiály, ale již od poloviny května bude nasazena hlavní fáze kampaně, která poběží v televizi i na internetu. Doplní ji PR aktivity.
Autorem komunikačního konceptu je Petr Voborský. Kampaň realizuje komunikační agentura Smart Point.
-stk-