Cointreau spolupracuje s Chatty, Saleh a Kubíčkovou

neděle, 12. června 2016, 09:16 Aktuality MediaGuru

Značka likéru Cointreau dlouhodobě navazuje na odkaz Louisy Cointreau, manželky zakladatele značky Edouarda Cointreau, která využívala vlastní status k podpoře svobody a tvorby ostatních žen. Ve své současné marketingové strategii proto Cointreau podporuje kreativní a nezávislé ženy, tzv. core militantky, které jsou svým okolím považované za autoritu i inspiraci a ovlivňují životní styl mnoha žen.

Značka Cointreau v loňském roce zahájila spolupráci s Letitií Casta, která se stala její kreativní ředitelkou a tváří iniciativy „Dare, Dream, Create“. Od té doby se značka spojuje například s herečkou Evou Longorií, interiérovou designérkou Kelly Hoppen nebo britskou novinářkou Jo Elvin. V České republice Cointreau spolupracuje například s návrhářským duem Chatty, blogerkou a novinářkou Hannah Saleh z Vývařovna.com a módní designérkou Zuzanou Kubíčkovou.

„Cointreau Creative Crew je logickým vyústěním všech aktivit, kterými se značka po celém světě snaží podporovat ženy a probouzet v nich ty pravé Pařížanky. Je platformou pro spolupráci, setkávání i inspiraci ostatních“, dodává k projektu Alice Vaňková, Brand manažerka značky pro Českou republiku a Slovensko.

-stk-