Do marketingu Signalu jdou Bečková a Bezdíčková

středa, 22. června 2016, 07:19 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Tým společnosti Signal Productions, organizátora festivalu světla Signal, se rozšířil o tři nové členy. Do marketingu vedeném Petrem Plewkou nastoupily Zuzana Bečková a Andrea Bezdíčková, do produkční sekce přišel Matěj Zikmundovský.

Zuzana Bečková do Signal týmu přišla z digitální agentury Don‘t Panic, kde působila jako projektová manažerka. V minulosti pracovala na stejné pozici například v Pivovarech Staropramen nebo v agentuře Outbreak, kde měla na starosti péči o projekty klientů  Jägermeister, Seznam.cz, Pillsner Urquel a dalších. V Signal Productions se postará o projektový management a audience development festivalu.

Zuzana Bečková
Zuzana Bečková

Andrea Bezdíčková před nástupem k Signal festivalu vedla tým PR agentury Big Bang Media. V minulosti pracovala v PR oddělení v televizi Nova nebo v PR agentuře Fleishman-Hillard. V Signal Productions se bude zabývat PR a marketingovými strategiemi a aktivitami festivalu Signal i dalších projektů.

Andrea Bezdíčková
Andrea Bezdíčková

Matěj Zikmundovský doplní tým produkce. V minulosti působil ve filmové i televizní produkci, produkčně zaštiťoval kampaně pro komerční klienty jako je Jack Daniel‘s Whiskey, Kofola nebo Pepsi a věnoval se i kulturním projektům, mezi kterými byla například výstava Titanic, koncert Ennia Morriconeho a dalších.

Matěj Zikmundovský
Matěj Zikmundovský

-stk-