O2 TV zařazuje do programu Investorský magazín

úterý, 07. června 2016, 10:04 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Po DVTV, Aktuálně.TV a Playtvak.cz zařazuje O2 TV do své nabídky další pořad. Od soboty 11. června bude jednou týdně vysílat Investorský magazín, který bude připravovat redakce Investičního webu v čele se šéfredaktorem Petrem Novotným. 

Logo pořadu Investorský magazín
Logo pořadu Investorský magazín

„Z televize v současnosti zmizel veškerý investiční obsah, který je nyní pouze v tisku nebo online. Naší snahou je ho do televize vrátit,“ vysvětluje Petr Novotný. Pořadem, jímž chce oslovit zejména drobné investory, se chce mimo jiné zasadit i o kultivaci investorského prostředí na českém trhu.

„Investorský magazín bude přinášet investiční zpravodajství v podobě, která je pro investory relevantní. Kauzy z českého byznysu plní všechna média, my budeme řešit to, co ovlivňuje finanční situaci každého z nás, a půjdeme po důvodech. Ať to bude kurz koruny, cena benzínu nebo elektřiny, vývoj ve světové ekonomice, či turbulence na světových burzách,“ popisuje Petr Novotný.

Investorský magazín bude stavět na hlavním tématu, rozhovorech, shrnutí uplynulého týdne a investičním výhledu do týdne nadcházejícího. Součástí budou také odlehčenější témata mapující zvyky a myšlení bohatých lidí.

Pořad bude mít premiéru vždy v sobotu na O2 TV, následující týden se objeví na Investičním webu. Předpokládaná sledovanost je 15 tisíc diváků. „Nakolik bude tento obsah zajímavý pro naše zákazníky, si řekneme na konci roku, kdy chceme všechny novinky vyhodnotit,“ dodává za O2 TV David Duroň.

-stk-