Coca-Cola s O2 rozdává v kampani mobilní data

středa, 13. července 2016, 09:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci své letní kampaně „Taste the feeling“, která běží v televizi a outdooru, spustila Coca-Cola na konci června společně s operátorem O2 promo akci, při níž až do konce srpna rozdává 50 MB mobilních dat zdarma.

Coca-Cola_O2

„Chceme, aby si naši zákazníci mohli při vychutnávání nápojů Coca-Cola užít co nejvíce zábavy, proto jsme se jim společně s O2 rozhodli darovat více dat zdarma, tak aby mohli sdílet ještě více zážitků z pohodových letních dní, dovolených i prázdnin prostřednictvím sociálních sítí, kde budou moci sledovat online videa, hrát hry a poslouchat online hudbu, aniž by během poslouchání oblíbené hudby přišli o data,“ uvedla Kateřina Eliášová, PAC manager CZ a SK.

Potřeba je jen vyplnit na webu www.datomat.cz kód, který se skrývá pod víčkem půllitrových lahví Coca-Cola nebo Coca-Cola Zero označených kampaňovou etiketou. Na jedno telefonní číslo lze po dobu trvání kampaně uplatnit až 30 kódů, každý zákazník O2 tak může získat v průběhu léta až 1,5 GB mobilních dat zdarma. Data navíc mohou získat jak smluvní rezidentní zákazníci, tak lidé využívající předplacenou kartu O2.

-stk-