Generálním partnerem fotbalové ligy je ePojisteni.cz

čtvrtek, 28. července 2016, 13:28 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nejvyšší česká fotbalová soutěž má nového generálního partnera. Stala se jím česká společnost ePojisteni.cz, online poskytovatel pojištění, která tak střídá dosavadního generálního partnera – Synot. Po dobu nejméně dvou let se tak soutěž bude jmenovat ePojisteni.cz liga.

Epojisteni Liga

„Chceme pomoci českému fotbalu,“ uvedl Dušan Šenkypl, ředitel společnosti ePojištění, s tím, že v této strategické investici vidí příležitost být u startu nové fotbalové éry a pomáhat tak zlepšovat celé fotbalové prostředí. Nejvyšší fotbalová soutěž je totiž letos nově řízená přímo kluby, což by celkově mělo přispět k profesionalizaci a transparentnosti.

Společnost ePojisteni.cz se specializuje na porovnání a prodej pojištění online. Je členem skupiny NetBrokers Holding, jejímž hlavním vlastníkem je podnikatel Jan Barta, stojící mimo jiné za weby Extra.cz, Extrastory.cz a G.cz.

Generálním partnerem byl 17 let pivovar Gambrinus, který však před dvěma lety přešel do pozice hlavního partnera a titulárním sponzorem se stala společnost Synot. Ta měla smlouvu podepsanou na čtyři roky s opcí na prodloužení, letos v lednu však oznámila, že s podporou sportu končí.

-stk-