Extra Publishing startuje měsíčník Zázraky Medicíny

pátek, 26. srpna 2016, 09:54 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Extra Publishing rozšiřuje své portfolio o časopis Zázraky Medicíny, zaměřený na témata související se zdravím, medicínou, životním stylem, ale i s genetikou či psychologií. Pilotní číslo vyšlo jako speciální vydání časopisu 100+1 na začátku prázdnin, nyní jde do prodeje pravidelný a samostatný měsíčník.

Zazraky mediciny

„Články, věnující se vědě v medicíně, patří dlouhodobě ve 100+1 mezi nejoblíbenější, rozhodli jsme se jim tedy vyhradit samostatný mediální prostor a doplnit je i materiály zcela praktickými,“ zdůvodnil vedoucí sekce populárně naučných časopisů Pavel Nygrýn.

Šéfredaktorem magazínu se stal dlouholetý spolupracovník Jan Halm, autorský tým tvoří především odborníci na dané oblasti. Součástí každého čísla je také rozhovor s význačnými osobnostmi oboru, do pilotního čísla promluvil kardiochirurg profesor Jan Pirk, aktuální vydání přináší pod titulem „Nahradí endoskopie chirurgii“ rozhovor s profesorem Juliem Špičákem.

„Naším cílem je přinášet informace přímo od expertů a přitom zachovat srozumitelnost a čtivost typickou pro časopisy z rodiny 100+1,“ dodává Pavel Nygrýn.

Zázraky Medicíny vycházejí jako měsíčník v rozsahu 68 stran, cena na stáncích je 39,90 Kč.

Vnitřní strany časopisu Zázraky Medicíny

ZM_vnitrni strany ZM_vnitrni strana4 ZM_vnitrni strana

-mav-