L’Oréal na český trh uvádí luxusní značku Decléor

středa, 10. srpna 2016, 07:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost L’Oréal uvádí na český trh luxusní značku Decléor, jež se zaměřuje na péči o obličej i tělo. Produkty této profesionální kosmetiky jsou založeny výhradně na bázi esenciálních olejů prvotřídní kvality. Při výrobě je kladen důraz na transparentní výrobu, v níž každá dodávaná ingredience musí splnit přísná kritéria od výběru rostlin a míst, kde se pěstují, až po výstupní kvalitu zpracovávaných surovin. Značka bude dostupná ve vybraných kosmetických salonech a v parfumeriích Marionnaud.

Decleor

Značku založila v roce 1974 Solange Dessimoulie ještě pod názvem Cléor. Název byl inspirován větou: „La clé en or qui ouvre le temple de la beauté.“ (Zlatý klíč, který otevírá chrám krásy.) O několik let později se přejmenovala na Decléor.

L’Oréal zastřešuje v České republice nyní 25 značek. V luxusním segmentu má například značky Lancôme, Giorgio Armani, Biotherm, Kiehl’s nebo Helena Rubistein. Ze spotřebních produktů nabízí L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, NYX nebo Mixa. V oblasti profesionální kosmetiky do portfolia patří L’Oréal Professional, Kérastase, Redken, Matrix enbo Essie, z aktivní kosmetiky je to Vichy a La Roche-Posay.

-stk-