Prima Comedy Central dá na podzim nový South Park

pondělí, 15. srpna 2016, 16:28 Aktuality, TV MediaGuru

Televizní stanice Prima Comedy Central představila programové složení nových i stávajících seriálů pro letošní podzim. Ten se má nést v duchu nekorektního humoru z nejnovější série seriálu South Park, nového pořadu z lokální produkce i nových epizod stávajících seriálů.

Září přinese především 20. výročí seriálu South Park, premiérová dvacátá série zahájí na Prima Comedy Central od 20. září. Zaměří se na americké prezidentské volby a především na Donalda Trumpa.

„Rozhodli jsme se našim divákům přinést nadabovanou verzi každého nového dílu co nejrychleji po americké premiéře, aby se všechny nové vtípky dostaly k českým fanouškům s co nejmenší prodlevou,“ uvedl Zoltán Kabai, programový ředitel společnosti Viacom International Media Networks CEE & Izrael.

South Park

Od 2. září se objeví také premiéra situační komedie Jak nežít svůj život. Stanice přinese také druhou a třetí sérii šílených dobrodružství strážců z národního parku Brickleberry. Svůj prostor dostanou i seriály z rodinného života, konkrétně šestá série Průměrňákových a pátá série Takové moderní rodinky. Rodiny s dětmi mohou na podzim sledovat třetí řadu animovaného seriálu Kung-Fu Panda.

Prima Comedy Central připravuje i nový pořad z lokální produkce. „Po velkém úspěchu naší stand-up show Comedy Club chceme divákům přinést ještě více vtipů a zábavy. Na základě pozitivních reakcí od diváků nyní intenzivně připravujeme nový zábavný pořad z lokální produkce, o kterém se již brzy dozvíte více,“ dodal Kabai.

-mav-