T-Mobile zavádí do nabídky své TV dalších 12 stanic

středa, 31. srpna 2016, 07:05 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor T-Mobile přidává od 1. září do své T-Mobile TV dalších 12 kanálů. Nově rozšířená nabídka obsahuje především portfolio společnosti Discovery.

Jde o dokumentární kanály Discovery Channel, Animal Planet, Animal Planet HD, ID Xtra, DTX a Discovery Science, lifestylový kanál TLC a sportovní kanály Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD. Kromě kanálů z rodiny Discovery do T-Mobile TV nově přibydou i National Geographic v HD, specializovaný program o autech, tunningu a závodech Auto motor a sport nebo stanice s erotickým obsahem Dorcel TV.

TMobile_TV

„T-Mobile TV byla spuštěna letos v dubnu a stala se důležitou součástí portfolia," uvedla společnost v úterním tiskovém oznámení. Dodala, že kromě rozšiřování nabídky stanic nově prodloužila do 31.10.2016 prázdninovou nabídku Tablet k T-Mobile TV za 1 Kč, díky které zákazníci mohou získat další obrazovku na sledování T-Mobile TV.

Program Základ nově obsahuje 78 programů (z toho 12 v HD kvalitě), Standard 122 programů (27 v HD) a Premium 149 programů (33 v HD).

-mav-