Visa spouští v prodejnách Albert kampaň

pondělí, 29. srpna 2016, 08:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

Držitelé platebních karet Visa mohou při placení kartou v prodejnách Albertu získat slevu, pokud nakoupí minimálně za 500 Kč. Zákazník získá slevový poukaz na 50 Kč na další nákup. Slevový poukaz bude možné získat od 31. srpna do 27. září 2016 po celé České republice, využít jej bude možné až do 31. října 2016. Na podporu plateb pomocí karty spouští Visa a Albert kampaň.

„Touto kampaní reagujeme na stále sílící trend ve využívání bezhotovostního placení. Chceme ukázat i těm zákazníkům, kteří měli doposud z placení kartou obavy, že bezpečnost, pohodlnost a jednoduchost bezhotovostních plateb nejsou jen prázdná slova, ale staly se běžnou realitou našich životů,“ uvedl Marcel Gajdoš, regionální manažer společnosti Visa pro Českou republiku a Slovensko.

Kampaň bude mediálně podpořena televizními spoty a reklamou online, v tisku i na venkovních plochách. Propagace bude probíhat také přímo v supermarketech a hypermarketech Albert a rovněž přes komunikační kanály řetězce, jako jsou newslettery, zákaznický časopis, bannery a sociální sítě.

KV_Visa_Albert_218x264

-mav-