Zuno nasazuje do kampaně amatérské běžce

středa, 03. srpna 2016, 07:24 Aktuality, Reklama MediaGuru

Banka Zuno nasazuje v rámci letní kampaně krátké sportovní odkazy do vysílání sportovních pořadů. Cílem je ukázat jednoduchost ovládání mobilního bankovnictví.

Čtveřice známá z předchozích reklam banky se tentokrát objeví v roli amatérských běžců. Spot poběží celý srpen souběžně s celoroční kampaní propagující půjčky a refinancování. „Při sportu, ale i v běžném životě nechtějí naši klienti chodit banky a ztrácet čas na pobočce. Hlavně ne v létě. Internetové i mobilní bankovnictví Zuno je jednoduché a intuitivní, a poskytuje perfektní přehled o financích během několika sekund. V podstatě si nosíte banku přímo v mobilu či notebooku. Máte ji tak vždy po ruce,“ říká manažerka marketingové komunikace Zuno Zuzana Nemčeková.

Desetisekundový spot se objevuje na TV Nova a na kanálech Prima Group. Doplní ji čtyřtýdenní soutěž na facebooku. Kampaň vznikla in-house ve spolupráci s agenturou Gunpowder.

Běhání je tématem také content marketingového projektu Zuno Run, který letní kampaň podporuje běžeckými eventy s profesionálními trenéry.

-stk-