Dove chce zvýšit sebevědomí žen workshopy

čtvrtek, 08. září 2016, 15:17 Aktuality, Marketing MediaGuru

Kosmetická značka Dove z portfolia společnosti Unilever uspořádala pro ženy Dove Academy Workshop, na němž se v duchu svého komunikačního konceptu věnovala tématu sebevědomí, krásy a pozitivní energie.

Workshopu, jenž se konal ve dnech 2. až 4. září v resortu Svaté Kateřiny, se zúčastnilo 12 žen z České republiky a Slovenska. Jeho cílem bylo podpořit jejich sebedůvěru a pomoci jim rozvinout krásu a sebevědomí. Vedli jej odborníci na duševní i fyzickou krásu – psycholožky Jitka Nesnídalová a Tatiana Lesayová –, spolu s ambasadorkami značky, herečkou Míšou Maurerovou a Henrietou Mičkovicovou.

Dove
Dove Academy Workshop

Výsledky jejich společné práce a proměn účastnic zachytil na uměleckých snímcích fotograf Richard Nowak. Veřejnosti se tyto fotografie představí na putovní výstavě po vybraných nákupních centrech České i Slovenské republiky, která odstartuje 10. října v Praze, Olomouci a Košicích. Snímky zároveň tvoří charitativní kalendář. Výtěžek z jeho prodeje věnuje značka Dove Nadačnímu fondu Slovak-Czech Women's Fund.

-stk-