Dr.Max nasazuje svou první imageovou kampaň

čtvrtek, 01. září 2016, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Lékárny Dr. Max nasazují od 1. září poprvé ve své historii imageovou kampaň, v níž chtějí s mírnou nadsázkou oslavit lékárnickou profesi. Cílit s ní chtějí nejen na seniory, ale i na mladší publikum, zejména maminky a zájemkyně o dermosmetiku. V kategoriích „baby“ a „beauty“ chtějí být lékárny Dr. Max aktivnější než dosud.

„Myslím, že je stále dost maminek, které primárně nechodí pro celou řadu produktů souvisejících s péčí o malé děti do lékárny, a platí to i pro kategorii dermo. To bychom rádi začali měnit a tato kampaň je kamínek z mozaiky způsobů, kterými na to chceme jít,“ vysvětluje marketingový ředitel Dr.Max Daniel Lemer. 

Produktově zaměřenou komunikaci však společnost neopouští, i nadále bude do podpory konkrétních výrobků mířit většina jejích reklamních investic.

Původní koncept kampaně vznikl před časem u sesterské sítě na Slovensku, v Česku je dále rozvíjen. V obou verzích, české i slovenské, je hlavním představitelem muž. Natáčelo se v lékárnách Dr.Max v Nových Butovicích a Poděbradech.

Pod kampaní je podepsána agentura Ogilvy. 

-stk-