Hocke řídí program Rock Rádií, Maďarka City 93,7

pátek, 02. září 2016, 07:55 Aktuality, Lidé MediaGuru

Mediální skupina Media Bohemia Daniela Sedláčka přeskupuje před podzimní vysílací sezónou vedení programu sítě Rock Rádií a pražského rádia City 93.7.

Programový ředitel Hitrádia Faktor David Hocke se od 1. září ujal řízení programu Rock Rádií. "Jeho novým úkolem bude vedle udržení pozice Hitrádia Faktor připravit program Rock Rádia na rozšíření vysílání rockového formátu do nových regionů. Rock Rádia čeká díky novým frekvencím období dynamické expanze a tím i očekávaného růstu posluchačů. Rock Rádia by měla postupně získávat na významu v rámci našich programových sítí,“ uvedl Jan Neuman, člen představenstva Media Bohemia pro řízení programu.

Na pozici programového ředitele rádia City 93.7 se do skupiny Media Bohemia vrací Martin Maďarka, který v minulosti vedl síť Fajn rádií. Dosavadní dlouholetá ředitelka rádia City 93.7 Barbora Lukášová se přesouvá do centrálního marketingu skupiny, kde od září posílí síťový programový marketing Hitrádií. „Zkušenosti Barbory Lukášové v oblasti rádiového marketingu bude skupina Media Bohemia využívat napříč formáty, převážně však v AC segmentu,“ vysvětlil Neuman.

Jde tak o další personální změny na pozicích programových ředitelů ve skupině Media Bohemia. Síť Hitrádií od jara vede Markéta Rachmanová, síť Fajnrádií Lucie Petráková.

-mav-