Marketing v CZC.cz povede Michal Gabriel z H1.cz

pátek, 09. září 2016, 11:04 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

V čele marketingového týmu prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz nově stojí Michal Gabriel, který přichází z digitální agentury H1.cz. V srpnu tak po více než dvou a půl roce vystřídal dosavadního ředitele marketingu Kamila Demutha.

Michal Gabriel
Michal Gabriel

Michal Gabriel pracoval v H1.cz posledních pět let na pozici account managera. Během svého působení se věnoval zejména komunikaci společností Home Credit, Škoda Auto a Volkswagen Group.

„V CZC.cz bych chtěl nejen dále rozvíjet z mého pohledu velmi dobře nastartovanou nenásilnou a autentickou komunikaci značky, ale také využít své zkušenosti z výkonností agentury a začít ve větší míře uplatňovat principy marketingu řízeného daty. V datech vidím pro e-shop takovýchto rozměrů a zaměření velké možnosti využití v oblasti vývoje webu, vlastních marketingových nástrojů i relevantního obsahu, kterým podpoříme naši specializaci směrem k technologickým fanouškům,“ uvedl ke svému nástupu Michal Gabriel.

Po svém nástupu byl Gabriel obsazen do připravovaných reklamních spotů na promo podzimní kampaně, kde si zahrál roli nováčka používajícího zastaralou elektroniku.

-stk-