MF má nový web o autech, vede ho Jiří Červenka

středa, 14. září 2016, 15:29 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Portfolio divize Online z vydavatelství Mladá fronta se rozšířilo o nový internetový magazín Autobible.cz. Online titul je zaměřený na automobily, motocykly a život řidiče. Vydavatelství Mladá fronta tím doplní stávající portfolio o web zaměřený na zpravodajství z automobilového trhu. Materiály z Autobible.cz se mají objevovat i v týdeníku Euro a na webu Euro.cz.

Vedle zpravodajství z oboru bude magazín Autobible.cz přinášet také testy, včetně srovnávání konkurenčních modelů a recenze ojetých vozů. Šéfredaktorem webu je Jiří Červenka. „Jsme nový projekt, personálně však stavíme na zkušených redaktorech s bohatou praxí v tištěných i online médiích,“ uvedl. Redakční tým bude doplňovat například také Lukáš Dittrich.

Jiří Červenka byl v letech 2004-2006 šéfredaktorem časopis Autocar. Vedl Autoweb.cz a stál u zrodu projektů jako AutoTube.cz, anketa Internetové auto roku nebo „imagazín“ iMotor. O autech a motocyklech psal také do do týdeníku Euro, řídil redakci Auto.cz a byl i šéfredaktorem webu AutoRevue.cz. 

Autobible

-mav-