Raiffeisenbank uvede nový spot od Made by Vaculik

pátek, 02. září 2016, 07:31 Aktuality, Reklama MediaGuru

V reklamních spotech Raiffeisenbank na podporu účtu eKonto Smart se vrací "detektiv Artur" a dvojice, kterou ztvární herci Victor Solé a Erica Bigiou. Novou tváří je herečka Jana Pidrmanová. Kampaň bude ve druhé polovině září doplněna o spot propagující Rychlou půjčku od Raiffeisenbank. Komunikační koncept znovu využívá žánr „film noir“, na režisérské křeslo již potřetí usedl Goran Marojevič a za kameru se i letos postavil Jan Velický. Kreativní stránku kampaně zajistila reklamní agentura Made by Vaculik.

Spoty, stejně jako plakáty na pobočkách, budou nově černobílé s barevným akcentem. Nově také budou postavy mluvit přímou řečí místo vnitřního hlasu.

Celkem vzniklo sedm televizních spotů. První vlna poběží na televizních obrazovkách od 6. září a bude podporovat eKonto Smart, od 19. září ji pak doplní další spot propagující Rychlou půjčku. Televizní reklama bude podpořena online aktivitami, OOH nosiči a na všech pobočkách budou plakáty odkazující na právě probíhající kampaň. Mediální plán připravila agentura ZenithOptimedia.

-mav-