Tváří kampaně destilérky Fleret je Leoš Mareš

pondělí, 05. září 2016, 10:43 Aktuality, Reklama MediaGuru

Novou reklamní kampaň uvádí beskydská destilérka Fleret. Za ambasadora své prémiové řady ovocných destilátů Collection 1850 a řady Tradice vybrala moderátora Leoše Mareše. Ten se objeví v outdooru, on-line kampani i in-storových materiálech tuzemských obchodních řetězců.

Komunikační kampaň byla načasována na dobu, kdy Fleret dokončil redesign svých nejvýznamnějších produktových řad, spustil nové webové stránky a rozšířil počet prodejních míst. Nová podoba lahví a etiket vznikla v londýnském studiu architekta a designéra Tomáše Rouska.

Fleret_1850_Mares

Podzimní komunikace zároveň navazuje na aktivaci destilérky Fleret na tuzemských hudebních festivalech. Podle Tomáše Nováka, sales & marketing directora značky Fleret, která je součástí finanční skupiny FPD Group, se však i díky zapojení Leoše Mareše obrací k mnohem širší skupině potenciálních zákazníků.

"Letošní redesign všech řad je odpovědí na postupnou proměnu očekávání zákazníků, kteří si segment ovocných destilátů spojují s vyšší kulturou. A poptávka po ní stoupá," uvedl Novák.

Vizuální podoba kampaně vznikala v ateliéru fotografa Tomáše Třeštíka. Za celkovou kreativou a media planningem stojí marketingové oddělení Fleret/FPD Group. Sociální komunikaci, on-line a PR obstarává agentura Community.

LeosMares_Fleret2

-mav-