ČMSS se v kampani zaměří na představy o bydlení

úterý, 11. října 2016, 10:14 Aktuality, Reklama MediaGuru

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) přichází s novou reklamní kampaní, v níž se zaměří na plnění individuálních představ klientů o bydlení. „Chceme se především odlišit: od ostatních stavebních spořitelen, od bankovních institucí, ale i od naší komunikace v minulosti. Vysíláme jasný signál, že ČMSS se mění,“ řekla k nové kampani marketingová ředitelka ČMSS Vlaďka Dvořáková.

V nové kampani se tak ČMSS odklání od komunikování úrokových sazeb či výše měsíčních splátek, a soustředí se na emoce a představy klientů o bydlení. 

„Stěžejním komunikačním kanálem je televize, pro kterou jsme tentokrát připravili dva spoty. Oba jsou založené na stejné emoční myšlence, ale každý oslovuje jiné publikum. Kromě televize bude kampaň na cca 40 billboardech a 130 osvětlených vitrínách na zastávkách MHD po celé České republice, budeme mít silnou tiskovou i online kampaň,“ dodala Vlaďka Dvořáková.

Součástí nové kampaně je také webová stránka www.najdetesevevlastnim.cz, na které jsou ukázky zajímavých rekonstrukcí, rady a tipy, jak rekonstruovat, modelové kalkulace nejčastějších typů rekonstrukcí či zábavný obsah.

Kampaň byla připravena ve spolupráci s novou reklamní agenturou Konektor. Režie spotů  se ujal Tomáš Řehořek.

-stk-